Olen rakastanut erilaisia urheilujuttuja pikkutytöstä saakka – pelasin isän kanssa jääpalloa, hiihdin kilpaa, laskettelin, luistelin ja pelasin lentopalloa. Lumilautailu, kuntosali sekä rulla- ja retkiluistelu ovat harrastuslistallani edelleen, mutta rinnalle tuli jo yli 10 vuotta sitten myös hieman rauhallisempia lajeja, kuten suppaus, melonta, jooga sekä bodybalance. Rentoudun luonnossa liikkumalla, ympäri vuoden.

KOULUTUS
Aloitin opinnot hyvinvointipuolelle matkailualan töiden ohella vuonna 2013. Personal trainer koulutuksen olen suorittanut Trainer4You:lla ja valmistunut sieltä lisensioiduksi personal traineriksi (EHFA), hyvinvointivalmentajaksi ja kuntosaliohjaajaksi vuosina 2013-14. 

Tämän jälkeen opiskelin Body Balance- sekä YOGAFUNC -ohjaajaksi ja ensimmäinen varsinainen askeleeni joogan pariin oli vuonna 2007, jolloin kävin Anne Nuotion Astangajoogan peruskurssin. Vuonna 2016 löysin ilmajoogan ja ihastuin siihen niin kovasti, että lähdin heti ensimmäisen tuntikokeilun jälkeen opiskelemaan ilmajoogaohjaajaksi. Jo samana vuonna rakentelin valmiudet ilmajoogatunneille Hotel & Spa Resort Järvisydämeen ja siitä saakka ohjasin ilmajoogatunteja Järvisydämessä sekä kehitin hyvintointitunteja heille.

2015 hurahdin puolestaan täysin suppailuun ja kouluttauduin suppailuohjaajaksi Erimoverin koulutuksessa ja ostin parikymmentä suplautaa Järvisydämeen erilaisia tunteja silmällä pitäen. Nyt vuonna 2019 kouluttauduin Sup-joogaohjaajaksi Sisiliassa (30h), Floripa Yoga Centre & Kitesurf House:n Amerigan ja Evan ohjaamana ja RYT200 joogaohjaajaksi Thaimaassa, Ulu Yoga:n upeiden opettajien parissa. Maaliskuun 2020 lopussa sain myös suoritettua Yinjoogaohjaajan koulutuksen (30h) ja kesäkuussa 2020 “Awakening Somatic Intelligence, anatomiapainotteisen joogaohjaajakoulutuksen (80h) sekä helmikuussa 2021 sain päätökseen RYT500 koulutuksen Ulu Yogan parissa.

KUN EN OLE TÖISSÄ, MINUT LÖYTÄÄ…
Saimaan aalloilta, seikkailemasta ympäri maailmaa tai ystävien seurasta.

Voit kurkata tarkemmat tiedot koulutuksista Linkedin-profiilistani: