Sup Yoga

Sup Jooga

Sup Jooga -tunti on rentouttavaa, mutta myös tasapainoa haastavaa harjoittelua sup-laudan päällä. Sup Jooga -tunnilla kehittyy niin lihaskunto, kehonhallinta, tasapaino kuin kehon liikkuvuus. Tunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen ja nautiskellaan luonnon rauhasta. Tunnin vaativuustaso valitaan sekä sään että osanottajien suppailukokemuksen mukaan. Uimataito on pakollinen Sup Joogaan osallistumiselle.

Kesän tunnit löydät sivun alaosassa olevasta kalenterista.
#supyoga

Joogahetki Saimaan saaressa

Lähde mukaan veneretkelle Saimaan saaristoon ja joogaamaan kauniille luonnonkallioille. Syksyllä pääsemme ihastelemaan upeaa ruskaa, kevällä bongailemaan norppia ja kesällä nautiskelemme lämpimistä auringonsäteistä. Lähdemme matkaan Olavinlinnan maisemista, Lossiranta Lodgen laiturista, noin 15 min päässä sijaitseville upeille joogakallioille. Joogahetken jälkeen nautimme retkieväät rauhallisen järviluonnon keskellä. Saaressa rauhoitumme ja keräämme energiaa lempeän Vinyasa joogan parissa tai kehon ja mielen kaivatessa lepoa, valitsemme Yin joogan. Retki toteutetaan yhteistyössä Vision Saimaan kanssa. Kuva: Timo Seppäläinen, Vision Saimaa.

Varaa paikkasi saarijoogaan täältä!

#saarijooga #luontojooga

Yoga Saimaa

Vinyasa Jooga

Vinyasa Jooga -tunnilla liikutaan lempeästi asanasta toiseen hengitys huomioiden ja pääset rentouttamaan sekä vahvistamaan kehoa kokonaisvaltaisesti. Tunti on rytmiltään rauhallinen ja dynaaminen sekä virkistävä ja sopii niin aloittelijoille kuin jo joogan löytäneille. Tunti auttaa sinua myös yhdistämään kehon ja mielen sekä vähentää stressiä.

Tilaustunteja ympäri vuoden.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#vinyasayoga

Ilmajooga

Lempeä ilmajooga sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta. Tunnilla harjoitellaan helppoja perusliikkeitä, jotka kehittävät voimaa ja liikkuvuutta. Harjoitus etenee rauhallisessa, lempeässä tahdissa.

Aerial Yoga on rentouttava, kehonhallintaa kehittävä harjoittelumuoto, jossa joogaharjoituksia tehdään osittain ilmassa, kattoon kiinnitettyä pitkää kangaslenkkiä, silkkiä hyväksikäyttäen. Silkki antaa tukea vartalolle ja siten voimme tehdä vaativiakin liikkeitä turvallisesti liinan avulla. Ilmajooga kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä avaa selän ja hartiaseudun lihasjäykkyystiloja.

Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet sekä kainalot peittävän paidan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta. Tunteja tilauksesta Studio MP:llä Juvalla sekä Kunto GYMillä Savonlinnassa.
#aerialyoga

Yin Jooga

Yin Jooga on rauhallista joogaa ja asanoissa (asennoissa) pysytään tavallista pidempään, keskimäärin 3-5 min. Yin jooga antaa sinulle mahdollisuuden rauhoittumiseen ja niin henkisesti kuin fyysisesti. Yin joogassa voidaan käyttää apuna blokkeja, tyynyjä/bolsteria, vilttiä ja joogavyötä, jotka mahdollistavat tunnille osallistumisen kaikentasoisille yogeille.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#yinyoga

Outdoor Aerial

Outdoor Aerial

Lempeä Outdoor Aerial eli ulkona pidettävä ilmajoogatunti on turvallinen vaihtoehto varsinkin pandemia-aikana, mutta antaa myös ihanan vapauden hengittää ja nauttia upeasta ulkoilmasta. Tunti sopii myös vasta alkajille eikä vaadi aikaisempaa joogakokemusta.

Puethan päällesi rennot, mielellään ihoa myötäilevät urheiluvaatteet, joissa ei ole vetoketjuja tai muita teräviä koristeita sekä kainalot peittävän paidan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet ja meikit.

Tunnit pidetään Saimaa Shalassani, Rantasalmella. Tilaustunteja ympäri vuoden.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#outdooraerial

Joogaristeily

Tule nauttimaan rentouttavasta joogaristeilystä Savonlinnan saaristoon. Risteilemme kesäkaudella tunnin ajan kauniissa Pihlajaveden maisemissa kerran viikossa ja syksyllä sekä keväällä tilauksesta yhteistyössä Savonlinnan Risteilyjen kanssa. Aamun Vinyasa joogatunnilla liikutaan rauhallisesti asanasta toiseen, hengitys huomioiden ja illalla rauhoitutaan Yinjoogan parissa. Saat keskittyä koko tunnin omaan harjoitukseesi Saimaan järviluonnon keskellä.
#joogaristeily

Kesällä 2023 järjestämme 2 joogaristeilyä, 9.7. ja 23.7. klo 11.30-12:30. Voit varata paikkasi joogaristeilylle täältä.

Muulle ajalle voit tilata myös yksityisen joogaristeilyn.

Joogaa lumella ja jäällä

Joogahetki lumella tai Saimaan jääpeitteen päällä on rentouttava ja mieltä rauhoittava kokemus raikkaan talviluonnon keskellä. Varustukseksi tarvitset vain lämpimät ja hieman joustavat vaatteet sekä paksut villasukat. 

Tunnit pidetään Saimaa Shalassani tai toivomassasi kohteessa. Tunteja myös Savonlinnassa mm. talven joogaretriiteissä sekä tilauksesta esim. Sulosaaressa.

Kaikki tulevat tunnit löydät sivun lopusta.
#snowga

Mitä minun tulee tuoda mukana?

Puethan päällesi rennot urheiluvaatteet jokaiselle tunnille. Sup Jooga tunnille kannattaa ottaa varmuudeksi myös vaihtovaatteet mukaan. Korut kannattaa jättää pois, samoin kuin voimakkaat hajusteet. Tuntien hintoihin sisältyy tarvittava välineistö.

Yoga Saimaa tekee yhteistyötä mm. Studio MP:n (Juva), Savonlinnan Risteilyjen, B&B Taipaleenniemen (Savonlinna), SaimaaHoliday Oravin, Tanhuvaaran Urheiluopiston (Savonlinna), Kuru Resortin, Huwilan, Hotelli Punkaharjun, Harrinivan & Arctic Sauna Worldin (Muonio), FinS Tours sekä Green Escape -matkatoimistojen, SUP Savonlinnan, EasyFit Savonlinnan, Kunto GYM – Savonlinna, Fit Varkauden ja Saimaa Life:n kanssa.

Tiedustele joogatuntien saatavuutta sähköpostilla tanja@yogasaimaa.fi <3 Myös yksityistunnit luonnossa tai omassa kohteessasi tilauksesta!

Hinnasto
Alkaen 20 €/hlö – vinyasa, yin, skumppajooga
Ilmajooga 25 €/hlö (sisällä tai ulkona)
Sup jooga 35 €/hlö
Joogaristeily 35 €/hlö
Yksityistunnit 75 €/h + mahdolliset matkakulut (max. 2 hlöä)
Tilaustunnit ryhmille sopimuksen mukaan.
Tunnit voit maksaa myös SmartumPaylla, e-Passilla, Eazybreakillä, Edenredillä ja Mobilepaylla. Myös lahjakortteja!