Lähde mukaan rentouttavalle jooga- ja vaellusmatkalle upeaan Sveitsiin

Loppukesästä lähdemme joogaamaan ja vaeltamaan Sveitsin alppimaisemiin Engelbergiin, 27.8.-1.9.2023. Majoitumme noin 1800 metrin korkeudessa, Titliksen alueen sydämessä hotelli Trübseessä. Samannimisen vuoristojärven rannalla sijaitseva hotelli on tunnelmallinen pieni sveitsiläinen vuoristohotelli, josta avatuvat hienot maisemat sekä vuoristoon, että alempana sijaitsevaan Engelbergin kylään.

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii Fins-Tours matkatoimisto ja mukana matkalla on myös suomenkielinen vaellus- ja paikallisopas Sanna Arnold. Tarkemman matkaohjelman voit katsoa oheisesta linkistä: https://www.fins-tours.ch/opastettu-jooga-vaellusmatka-engelbergiin/

Varaukset: info@fins-tours.ch tai +41-31-754 19 19
HUOM! Fins-Tours on suomalainen matkanjärjestäjä ja heiltä saat palvelua suomenkielellä.

Hinnat

1865 €/hlö/2hh
2025 €/hlö/1hh

Hintaan sisältyy: Finnairin lennot Helsinki – Zürich – Helsinki, economy luokka, kaikki lentokenttä-, turvallisuus- ja matkustajaverot sekä matkatavarat 23+ 8 kg, suomalaisten matkanjohtajaoppaiden palvelut koko matkan ajan, 5 yötä vuoristohotelli Trübseessä, kaikki ohjelmassa mainitut opastetut patikkaretket, 2 joogatuntia/päivä, hissiliput ja juna- sekä bussimatkat, täysihoito (aamiainen, lounas/retkieväät ja illallinen) koko matkan ajan.

Lisähintaan: Ruokajuomat, kanoottivuokra, superior-huone EUR 175/henkilö

Ryhmäkoko max. 20 henkilöä.

Engelberg